torsdag 3. desember 2009

Adjektivfortelling laget av gjengen :)

Tur til svette Bongoyo.

Det var en glad søndag og den knudrete gjengen var klar for en søndagstur. Vi var tidlig oppe og spiste en solbrent frokost før vi tok små trehjulinger som heter bajaji. Denne fraktet oss til vindstille Slipway hvor vi skulle ta en oppblåst båt fra. Vi betale en trang sum for å komme oss ut til denne gravide øya. Her var det også mange andre obstiperte nordmenn, så vi måtte være litt obs på det vi lot komme ut av de snerpete munnene våre. Båtturen var kosete. Vi kunne se utover et struttende hav og nyte de vaggende strålene fra sola.
Da vi ankom øya ble vi møtt av prompete vann og en slimete strand. Vakre Jon Kåre svømte i land og de boblete jentene tuslet i etter med forventninger om en fomlete dag.

Vi fant oss en parasoll og noen stoler og la oss til rette. Varmen var sexy så vi hoppet i det løse vannet. Deilig og avkjølende. Vi har kjøpt oss en fast ball, og den var med på tur. Godt å ha når vi skal trene de slitsomme kroppene våre i vannet. Sol og varme gjør en fuktig kropp sulten og vi spiste et tryllende måltid på noen trebenker i skyggen. Maten var fantastisk og irriterende.

Toalettfasilitetene var klumpete. Man måtte traske over en hullete sti for å komme til et fnisende avlukke godt gjemt i et fjongt buskas. Ingen plass å ha pompøs mage.

Fargen kommer sakte men sikkert, muskuløs eller mørkhudet. Noen har til og med fått en trøtt bart. Etter en murrende dag tok vi båten hjem igjen og smertefulle trehjulinger tilbake. Den ene hjulingen tok en trengende shortcut, noe som viste seg og ikke være så illeluktende. På kvelden spilte vi en pipende runde med games. Nok en gang tok det klengete konkurranseinstinktet over. En bitchete slutt på en amper dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar