mandag 4. januar 2010

Zanzibar!

Den 30desember ankom Torhild, Ida, Mari og Guro Zanzibar! Været va upåklagelig som vanlig, sol og blå himmel! Relativt kjapt klarte me å fiksa oss ein taxi ut te flyplassen, kor me sko henta Idas venninne Inger Johanne som kom på besøk. Etter å ha henta henne på flyplasse( i et einaste stor bagasje-kaos) satt me kursen mot Paje Blue Lagon! Hotellet e alla` tiders og ligge på ein rolige plass med masse skandinavere:) Me bruke ca 2min te stranda som e heilt utrolig fin, kan nesten ikkje beskrivast! Krystallklart vann som e lika varmt som i et badekar;) Ellers har me brukt dagane på å svømma me delfiner (!), vært i Stonetown (havnebyen og handla å tatt ut peng) og nytt livet på stranda! Imorgen ska me ut å snorkla noe me alle glede oss te!

Nå i skrivende stund e Torhild dratt for å møte foreldrene sine som kommmer på besøk i 2 uker, Jon Kåre og Anne Lise har også besøk! Så me har det i grunnen ganske så fint!

Høre rykter om at det e ryktelig kaldt hima nå!! Kan liksom ikkje heilt se det for oss her nede;) Sjøl om det har regna ein dag, det e varmt og i grunnen ganske klamt heila tida!

Men nå ska Ida, Inger Johanne, Mari og Guro ut å spisa på den svenske resturanten rett over gata!

Nyt snøen hima i Norge!

Smask fra jentene på Zanzibar

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar